Indretning med genbrug

Få hjælp til en vintage indretning af dit hjem

Retromøbler og vintagefund i diverse genbrugsbutikker er i stigende grad noget, der bruges i indretningen af de danske hjem. Det er med til at gøre hjemmet unikt og skabe et personligt touch.

Mangler du en guide til, hvordan du får dine unikke fund integreret i hjemmet, så er her samlet lidt tips og trick, der kan være med til at skabe sammenhæng mellem den allerede eksisterende stil og dine nye genbrugsfund.

Første step når du er på jagt efter nye ting til dit hjem er at være opmærksom på, hvilket udtryk du gerne vil skabe. Sørg for at dine nye fund matcher til dit hjem, så du holder dig til stilen og sikrer, at indretningen ikke bliver forvirrende og rodet. Dette kan både være i form af farver, materialer og former, så det samlede udtryk blender sammen i en større helhed.
Vær dog ikke bange for at mixe og matche dine gamle genbrugsfund med nye og moderne ting i hjemmet. Smid gerne en fræk farve ind for dermed at gøre dit hjem endnu mere sexet og personligt, end det er i forvejen.

Hvis du vil have det optimale ud af din genbrugsjagt, er det med at have de kreative briller på. Vær ikke bleg for at pift dine nye køb op med en klat maling, så det tilpasses helt specielt til det hjem og udtryk, som du ønsker. Det kan også være en gammel kommode, som du begiver dig ud i at tilføje en ny farve for at genbruge møblet og tilføje lidt ekstra kant til rummet.

 

Retro boligindretning

Når man indretter sit hjem med vintagefund er det kun fantasien, der sætter grænser! Vær ikke bleg for at overdrive med genbrugsfundene og saml gerne en billedvæg af gamle plakater eller en vindueskarm med diverse lysestager i alle afskygninger for at lade retro-looket skinne igennem i din indretning.

Sæt et par timer af og tøm byens genbrugsbutikker for unikke fund, så din indretning kan få et nyt, personligt pift.

Held og lykke med jagten.

Klik her for at komme til startsiden.