STHLM Furniture Fair

Review af Stockholm møbelmesse

Stockholm Furniture and Light Fair er verdens største møbelmesse med skandinavisk design, der hvert år afholdes i Stockholm med deltagere fra hele verden. Messen afholdtes første gang i 1951 og har siden da været førende med de nyeste trends og tendenser indenfor møbelverdenen, hvor virksomheder fra hele Skandinavien glædeligt tager vejen til Stockholm for at præsentere deres væsentligste nyheder for det kommende år.

Stockholm møbelmesse

Den eftertragtede møbelmesse gør det muligt for virksomheder at møde kunderne i øjenhøjde og skabe gode forretningsforbindelser fremadrettet. I årenes løb er der skabt utallige aftaler, etablerede kontakter, nye produkter er blevet lanceret og både designklassikere og berømte designere er blevet præsenteret. Som prikken over i’et er det på messen en mulighed at høre foredrag fra indflydelsesrige talere, der giver indblik i de forskellige tendenser, der vil dominere i den både nuværende og kommende sæson.

Hvad der ydermere gør møbelmessen unik er Green House, der er et koncept for nye iværksættere, der ønsker at etablere sig i branchen. Her skabes en mulighed for at prale med sine værker blandt de største trendsættere indenfor møbelverdenen, og som krone på værket er der ofte nystartede iværksættere, der tager hjem med aftaler på hånden.

Hvis man ønsker en stand på Stockholm Furniture Fair er der forskel i priserne på de forskellige områder. Det afhænger af placering såvel som det ønskede areal, og derfor er der typisk tendens til, at de største virksomheder har de bedste placeringer og de største stande. Deltagelse i messen er en betydelig omkostning for langt de fleste virksomheder, og det kan diskuteres, hvorvidt priserne er retfærdige eller ej. Afkastet er dog ofte så positiv efter de endte messedage, at mange virksomheder prioriterer det år efter år, så man bliver involveret og betragtet blandt de største spillere i branchen.

Stockholm Furniture and Light Fair 2021 afholdes næste år d. 9-13 februar, og billetterne kan købes på hjemmesiden allerede nu. Med ønsket om en afholdt messe i 2021 sendes herfra de største anbefalinger om et besøg til den enesteånde boligmesse i Stockholm, der hvert år er så populær, at billetterne bliver udsolgt, før man ved af det.

Summary
Event
Stockholm Furniture Fair
Location
Stockholmsmässen, Mässvägen 1, Älvsjö,Sweden,Stockholm-125 80
Starting on
February 4, 2020
Ending on
February 8, 2020
Offer Price
SEK 149